Παράδοση κουβερτών και υγειονομικού υλικού στο Συνδικάτο Οικοδόμων από την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Παράδοση κουβερτών και υγειονομικού υλικού στο Συνδικάτο Οικοδόμων από την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Με επιτυχία παραδόθηκαν, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, κουβέρτες και υγειονομικό υλικό στο Συνδικάτο Οικοδόμων, Βερανζέρου 1 στην Κάνιγγος. Πρόκειται για είδη που, όπως ενημερώνει η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου – Χολαργού, δεν ήταν αποδεκτά από τον Ερυθρό Σταυρό με σκοπό τη μεταφορά τους στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Η Ένωση ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους Αντώνη Ρεκλείτη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Χολαργού και Γιώργο Φάκαρο, γονέα παιδιών του 4ου Δημοτικού Χολαργού και 1ου Λυκείου Χολαργού, για την προσφορά του βαν και τη συνδρομή στη μεταφορά των πραγμάτων.

Όσον αφορά τα ρούχα και τα παπούτσια που παραμένουν στα σχολεία, κι επειδή υπάρχει σχετική επίσημη ενημέρωση προς τους φορείς που συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους να μην συγκεντρώνουν τα συγκεκριμένα είδη, το Δ.Σ. της Ένωσης έχει έρθει σε επικοινωνία με αρμόδιους της δημοτικής αρχής ώστε να μεταφερθούν τα μεν ρούχα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου τα δε παπούτσαι στον Ξενώνα Γυναικών «Φοίβη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet