Παρεμβάσεις στο προαύλιο και διακρίσεις σε διαγωνισμό για το 2ο Νηπιαγωγείο Χολαργού
Κοινωνία

Παρεμβάσεις στο προαύλιο και διακρίσεις σε διαγωνισμό για το 2ο Νηπιαγωγείο Χολαργού

Τα συγχαρητήριά του στους μαθητές, τις δασκάλες και την προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, με αφορμή την παρέμβαση που πραγματοποίησαν στον προαύλιο χώρο της δομής, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Αειφόρο Σχολείο: Όλοι Νοιαζόμαστε, Όλοι Συμμετέχουμε», αλλά και τις διακρίσεις που απέσπασε το Νηπιαγωγείο στον διαγωνισμό Bravo Schools 2021 «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο», δίνει ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Όσα μπράβο και όσα συγχαρητήρια και να πούμε είναι πραγματικά λίγα. Και θα ξεκινήσω πρώτα από το προαύλιο του 2ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όπως εντυπωσιακή είναι και η συμμετοχή όσων εργάστηκαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Οι μαθητές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο βάψιμο των επιδαπέδιων παιχνιδιών, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, Ναταλία Κανελλοπούλου, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με τη συνδρομή του Δήμου μας, δημιούργησαν έναν ονειρεμένο χώρο, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Αειφόρο Σχολείο: Όλοι Νοιαζόμαστε, Όλοι Συμμετέχουμε».

Και τα ωραία δεν σταματούν εδώ. Είχα τη χαρά να βρεθώ στο 2ο Νηπιαγωγείο Χολαργού και να απονείμω βραβεία, σε όλα τα παιδιά, για τη συμμετοχή του σχολείου στον διαγωνισμό Bravo Schools 2021 «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» και απέσπασε δύο διακρίσεις ανάμεσα σε 867 συμμετοχές. Στον παγκόσμιο στόχο 1 στην κατηγορία «Δράση Συνεργασίας» με τον τίτλο «Ο κουμπαράς της Αγάπης», αλλά και στον στόχο 12 στην κατηγορία «Μαθητική Δημιουργία» με τον τίτλο «Σοφία η Ανακύκλωση».

Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στα παιδιά, με την ευχή να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι και να συνεχίσουν να μας συγκινούν και να μας κάνουν υπερήφανους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet