Περιφέρεια Αττικής: Εκδήλωση για την οδική συμπεριφορά στις 15/4
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Εκδήλωση για την οδική συμπεριφορά στις 15/4

Η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει εκδήλωση για την οδική συμπεριφορά στη γειτονιά και στην πόλη με κεντρικό ομιλητή τον οδηγό αγώνων και εκπαιδευτή οδικής συμπεριφοράς Αναστάσιο Ιαβέρη Μαρκουΐζο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε δημάρχους και αιρετά στελέχη των ΟΤΑ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης» στο δημαρχείο Χολαργού (οδός Περικλέους 55).

Η πρωτοβουλία έχει στόχο τη διαμόρφωση από κοινού με τις δημοτικές αρχές ενός προγράμματος δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στις γειτονιές και τις πόλεις της Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης, την οποία συντονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων Χρήστος Κέλλας, η ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά, εισηγήτρια της έκθεσης – ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Πλαίσιο Πολιτικής της Ε.Ε για την «Οδική Ασφάλεια 2021-2030» και ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet