Πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει για τη συνεργασία του με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε Saving Food- Saving Lives» σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την Covid-19.

Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη ωφελουμένων του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο κ.λπ.) που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, την οποία προκάλεσε η πανδημία και εν συνεχεία άλλων καταγεγραμμένων ωφελουμένων του τμήματος και των δομών, οι οποίοι  θα επιλεγούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τους μήνες Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2020 και αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερμαρκετ (11 διατακτικές ανά μήνα, ύψους 100 ευρώ για μία και μόνο φορά για την κάθε οικογένεια).

Η κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών  θα γίνεται στο πρωτόκολλο του δημαρχείου (Περικλέους 55, ισόγειο) μέχρι την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες: Γραφείο αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, 213 2002831, Λάτσιου, 213 2002893, Τζουανοπούλου, 213 2002881.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet