Σε νοσοκομείο ζώων μεταφέρθηκαν τα σκυλιά της αγέλης από το πάρκο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου
Κοινωνία

Σε νοσοκομείο ζώων μεταφέρθηκαν τα σκυλιά της αγέλης από το πάρκο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου

Στο νοσοκομείο ζώων με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού μεταφέρθηκαν τα σκυλιά της αγέλης που είχαν εντοπιστεί σε χώρο του πάρκου Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή δεν πρόκειται για αδέσποτα του Δήμου, αλλά για σκυλιά που ήρθαν από άλλη περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν η αρμόδια αντιδήμαρχος Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, η Πολιτική Προστασία, η Δημοτική Αστυνομία, το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων και εθελοντές. Μετά από πολλές ώρες προσπαθειών, τα σκυλάκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και θα γίνουν όλες οι ενέργειες όπως ορίζει ο νόμος.

Ο Δήμος ευχαριστεί για τη συμβολή τους την αντιδήμαρχο Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Γιάννη Αναστασίου, την διευθύντρια Σήλια Παπαδέλη και την προϊσταμένη Τάσα Καλπάκη, του Τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, καθώς και τους εθελοντές Αγγελική Καραγιαννάκη, Ανδριανή Γαϊτανά, Ανίλα Λαγκάμη, Βαγγέλ, Τζούλια Ανεβλαβή, Ντίνα Φωτοπούλου, Εμμανουέλα Μιχαλοπούλου και τους εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού, τους εκπαιδευτές Βύρωνα και το pet shop Patousserie.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet