Στη μάχη κατά της πυρκαγιάς στον Υμηττό ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και η ΔΑΠΑΧΟ
Κοινωνία

Στη μάχη κατά της πυρκαγιάς στον Υμηττό ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και η ΔΑΠΑΧΟ

Στη μάχη κατά της φωτιάς που ξέσπασε γύρω στις 3:20 σήμερα τα ξημερώματα, Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην Παιανία βρέθηκαν εργαζόμενοι στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και οι εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ (Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού).

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς, η οποία βρίσκεται πλέον σε ύφεση, αναπτύχθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και βρέθηκαν όλες οι εθελοντικές ομάδες των γύρω περιοχών, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας δόθηκε εντολή να επιχειρήσουν και εναέρια μέσα.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του στη σελίδα του στο facebook ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και αναπληρωτής δημάρχου, Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για την εξυπηρέτηση του πολίτη, Βασίλης Σιαμάνης, προσωπικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και οι εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ (Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού), οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αυτή τη στιγμή δεν συντρέχει, όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου, λόγος ανησυχίας, αλλά εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση διέλευσης πεζών και οχημάτων στον Υμηττό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet