Συγχαρητήρια στον Δρ. Γ. Μιχαήλ για τα νέα του καθήκοντα ως διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού
Κοινωνία

Συγχαρητήρια στον Δρ. Γ. Μιχαήλ για τα νέα του καθήκοντα ως διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού

Η δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού συγχαίρει τον εξαίρετο επιστήμονα και στέλεχός της Δρ. Γεώργιο Μιχαήλ για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας του Στρατού (ΚΕΤεΣ). Η καινούργια θέση που αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα επικεφαλής του γραφείου Διαστημικής Πολιτικής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία στην ερευνητική προσπάθεια του Ελληνικού Στρατού, αναφέρει η παράταξη στη σχετική ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τίγκας, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού δήλωσε: «Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι ένας καταξιωμένος  επιστήμονας, με σπουδαία επιστημονική δράση και αξιοσημείωτη προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας όταν συντοπίτες μας αναλαμβάνουν τόσο σημαντικές θέσεις. Ο Γιώργος Μιχαήλ αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η εντιμότητα και ο επαγγελματισμός ανταμείβονται. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Ο Δρ. Γεώργιος Μιχαήλ είναι διδάκτορας Μηχανικός ΕΜΠ (PhD) και διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ (MEng) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην εφαρμοσμένη επιστήμη του μηχανικού ηλεκτρονικής και τηλεπικοινωνιών (MAEng).

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γεώργιος Παπαδόπουλος

    Νόμιζα ότι το ΚΕΤεΣ είχε Διοικητή, και ότι είναι στρατιωτικός, όταν υπηρετούσα σε αυτό, και 4 ή 5 διευθυντές. Τι έγινε άλλαξε η δομή του;

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet