Συνάντηση Κ. Τίγκα με Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Συνάντηση Κ. Τίγκα με Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Την Τρίτη 8 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστα Τίγκα, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων του Δήμου, από την οποία παρέστησαν παρέστησαν o αντιπρόεδρος, Σωτήρης Μαργέτης, ο γενικός γραμματέας, Χρήστος Προφίλης, και ο ταμίας, Γεώργιος Αυγερινός.   

Η συνάντηση είχε σκοπό αφ’ ενός να ενημερωθούν τα μέλη της παράταξης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση και αφ’ ετέρου να εκφράσουν τις απόψεις τους για μια πληθώρα ζητημάτων που την απασχολούν. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξης Λουκάς Ρίζος, Θεόδωρος Γκλεζάκος, Γιώργος Μιχαήλ, Άγγελος Λεουδάκης και Αθανάσιος (Νάσος) Πορτελάνος.

Ανάμεσα στα προβλήματα που εξέθεσε η Ένωση και συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

  • Θερμομόνωση και ηλεκτρικής υποστήριξη των σχολικών μονάδων.
  • Λειτουργικότητα, με ιδιαίτερη έμφαση το ζήτημα της καθαρίστριας στην Α/βάθμια Εκπαίδευση.
  • Ολοήμερο σχολείο και συγκεκριμένα το ζήτημα της ανάγκης υποστήριξης των παιδιών στο συσσίτιο.
  • Ανάπλαση αύλειων χώρων των σχολείων.
  • Υγειονομική υποστήριξη των μαθητών.

«Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η προσπάθεια της προέδρου, αλλά και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, είναι αξιέπαινη και αξίζουν τα από καρδιάς συγχαρητήριά μας» αναφέρει η παράταξη και προσθέτει:

«Τα προβλήματα όμως που απασχολούν τα σχολεία της πόλης μας είναι πολλά και σύνθετα, θέλουν ισχυρή βούληση, με προσεκτικές, επίπονες και συνεχείς προσπάθειες. Δεσμευόμαστε ότι θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία, πρωτόγνωρη, που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ – πολύ καλλίτερη από την παρούσα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet