Συνεδρίαση Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Συνεδρίαση Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού

Συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μετά από σχετική πρόσκληση του δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, με θέμα «Προετοιμασία, οργάνωση και συντονισμός ενεργειών εν όψει επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, κ. Αυγουρόπουλος, η αντιδήμαρχος κ. Αρβανίτη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζήκας, ο κ. Κυριλλίδης από τον 4ο Πυροσβεστικό σταθμό, οι υπαστυνόμοι του Α.Τ. Παπάγου – Χολαργού κ. Ιγνατίδης και κ. Αυγουστίδης, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, κ. Αυγουστάκης, o κ. Κίντζιος, μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ, ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, κ. Παγώνης, ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΒΑΤΥ, κ. Τσιγκρέλης και οι κ.κ. Καπατσέλη και Βαρζάκας, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνεδρίαση αναφέρθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει, καθώς και άλλες που είναι σε εξέλιξη προκειμένου ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού να προετοιμαστεί σωστά για την αντιπυρική περίοδο, καθώς επίσης έγινε από όλους αναφορά στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η ΔΑΠΑΧΟ όσον αφορά στην προστασία του Υμηττού.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, αλλά και την εμπιστοσύνη του στην εθελοντική ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού» για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την προστασία του βουνού, αλλά και για το γεγονός ότι είναι παρόντες και όπου αλλού τους ζητηθεί από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet