Συνεδρίαση Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Συνεδρίαση Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Συνεδρίασε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μετά από σχετική πρόσκληση του δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, με θέμα «Προετοιμασία, οργάνωση και συντονισμός ενεργειών εν όψει επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, κ. Τσοχαλής, ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, κ. Αυγουρόπουλος, η αντιδήμαρχος κα Αρβανίτη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζήκας, ο διοικητής του Α.Τ. Παπάγου, κ. Τσανακτσής, ο υπαστυνόμος του Α.Τ. Χολαργού κ. Ιγνατίδης, ο αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, κ. Αγγελόπουλος, ο κ. Μητσιάδης, μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού, κ. Αυγουστάκης, η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κα Βασσάλου, ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, κ. Παγώνης, ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΒΑΤΥ, κ. Τσιγκρέλης και ο κ. Σκαπέρας, πρώην προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία όσον αφορά στην προστασία του Υμηττού. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, αλλά και την εμπιστοσύνη του στην εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την προστασία του βουνού, για τις αμέτρητες ώρες βάρδιας στο βουνό όλο το 24ωρο, αλλά και για το γεγονός ότι είναι παρόντες και όπου αλλού τους ζητηθεί από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Εκ μέρους του ΣΠΑΥ, ο κ. Αγγελόπουλος εξήρε τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και του Υμηττού και ανέφερε ότι αποτελεί πρότυπο Δήμου που βοηθά αποτελεσματικά στο έργο του ΣΠΑΥ, όπως επίσης πρότυπο αποτελεί και η ΔΑΠΑΧΟ
Τέλος, ο κ. Αυγουστάκης ανέφερε τις ενέργειες που έχουν γίνει και όσες είναι σε εξέλιξη προκειμένου o Δήμος Παπάγου – Χολαργού να προετοιμαστεί σωστά για την αντιπυρική περίοδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet