Συνεχίζει τις εργασίες σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ο ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Συνεχίζει τις εργασίες σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ο ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού

Συνεχίζονται οι εργασίες προσαρμογής στον 1ο Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό 17ης Νοεμβρίου 121, στο πλαίσιο των προδιαγραφών του Νέου Θεσμικού Πλαισίου Αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.99/2017, οι οποίες αφορούν θέματα πυρασφάλειας στον 1ο Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό 17ης Νοέμβρη 121, όπως ενημερώνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το έργο, προϋπολογισμού ύψους 36.124,06 ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΚΜΕΠΑ).

Η διοίκηση αναφέρει ότι, στο ίδιο πλαίσιο, σε εξέλιξη βρίσκονται έργα στους 2ο και 3ο Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό Φανερωμένης 29, στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου στην οδό Βερσή και Αλευρά και στον 2ο Παιδικό Σταθμό Παπάγου, στην οδό Αναστάσεως 76.

Το έργο, προϋπολογισμού ύψους 104.841,78 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους που εξασφάλισε ο ΔΟΚΜΕΠΑ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών, όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή.

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας, με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να φροντίζουμε τις υποδομές ώστε τα παιδιά μας να φιλοξενούνται σε ασφαλές, υγιές και ευχάριστο περιβάλλον» καταλήγει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet