Συνεχίζονται τα μαθήματα Πληροφορικής για κατοίκους Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Συνεχίζονται τα μαθήματα Πληροφορικής για κατοίκους Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δόθηκαν τα πρώτα πτυχία και συνεχίζονται τα μαθήματα Πληροφορικής από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο Οργανισμό, από το Υπουργείο Παιδείας, «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ», για κατοίκους της πόλης.

Μαθήματα Η/Υ για κατοίκους Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Η εκπαίδευση αφορά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μόνο όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού), αποδεκτό από το ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού) και θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η συγκεκριμένη δράση παρέχεται δωρεάν με μόνη επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες το τέλος συμμετοχής στις εξετάσεις, το οποίο ανέρχεται στα 170 ευρώ και θα καταβάλλεται στον οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε δύο δόσεις ως εξής:

  • 1η δόση: 70 ευρώ κατά την έναρξη των μαθημάτων.
  • 2η δόση: 100 ευρώ τη μέρα των εξετάσεων.

Σε περίπτωση αποτυχίας των εξεταζομένων (σε όποια ή όποιες ενότητες) οι επανεξετάσεις θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαίδευσης και η πιστοποίηση περιλαμβάνει τα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

  • Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (MS Outlook, Internet Explorer)

Τα μαθήματα διεξάγονται στον 2ο όροφο του κτηρίου ΚΑΠΗ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα – εργαστήριο πληροφορικής, επί της οδού Αγαμέμνονος αρ. 4 στον Χολαργό και οι αιτήσεις συνεχίζονται χωρίς χρονικό περιορισμό.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι συνολικά 28 ώρες, ενώ θα υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός – 1ος όροφος- 09:00-14:00), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected].

Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, οι εξετάσεις θα δίνονται στο εξεταστικό κέντρο: «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ»- Λ. Πειραιώς 108, Γκάζι, Αθήνα, τηλ. 210 9537370.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και υποβολή αίτησης συμμετοχής μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2002831-893 (Γραφείο Παιδείας, αντιδήμαρχος Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet