Σύσταση εθελοντικής ομάδας από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Σύσταση εθελοντικής ομάδας από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σύστησε εθελοντική ομάδα και, σύμφωνα με την υπ’ άριθμ. 184 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Προγράμματος Εθελοντισμού, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέλη της ομάδας εθελοντών/ριών μπορούν να είναι πολίτες που είναι κάτοικοι ή δημότες Παπάγου-Χολαργού ή οποιουδήποτε Δήμου της χώρας. Τα μέλη μέσω της διάθεσης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και της ενέργειας τους μπορούν να  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου σε διάφορα πεδία όπως είναι η Κοινωνική Φροντίδα, η Παιδεία, ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός, η Υγεία, το Περιβάλλον κ.λπ., επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

H υποβολή της αίτησης των εθελοντών/ριών μπορεί να γίνεται, είτε αυτοπροσώπως, κατόπιν ραντεβού, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, κ. Κοκκονάκη Σοφία, 213 2002873, κ. Λάτσιου Μυρόπη, 213 2002893), είτε με αποστολή στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: [email protected], προσθέτει η δημοτική αρχή.

Πληροφορίες: κ. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, 213 2002831/893/69 44699587, email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet