Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Παπάγου – Χολαργού

Στις 17 Ιανουαρίου το ΚΑΠΗ Παπάγου – Χολαργού πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία μεγάλου αριθμού μελών και προσκεκλημένων, με τις ευχές του προέδρου του οργανισμού Αθανασίου Βαλυράκη, της προϊσταμένης Διεύθυνσης Αδαμαντίας Μούσιου και με τις ευλογίες του αιδεσιμολογιότατου πατέρα Ιωάννη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου, η Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, τα μέλη Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Χαρά Βοζίκη, Ρούλη Γιοβάνη, Λίλα Σουρανή, Ευάγγελος Θωμόπουλος, Λαμπρινή Μασούρα και Γιώργος Φιλόσοφος (μέλος του Δ.Σ. τού ΚΑΠΗ και εκπρόσωπος των μελών του).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η υπουργός Ζωή Ράπτη, η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη, οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννακόπουλος και Ιωάννης Κεχρής.

Επίσης, ο Περικλής Ζήκας, επικεφαλής παράταξης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, ο Αθανάσιος Κούτρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σιώτου Μαρία, η Νατάσα Χαμηλοθώρη, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού Κατερίνα Γκούμα, η Άννα Αντωνιάδου, μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, η Μαρία Νικολαΐδου μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου και η Ισμήνη Παραδέλλη μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, καθώς και ο Αναστάσιος Γιόβας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου – Χολαργού.

«Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία όλων και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ευημερία, καλοτυχία και του χρόνου να γιορτάσουμε πάλι όλοι μαζί» δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού Αθανάσιος Βαλυράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet