Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής 418 από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου
Κοινωνία

Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής 418 από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Τροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 418 από τη Δευτέρα 13 έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, καθώς συνεχίζονται τα έργα που διεξάγονται στην πλατεία Φανερωμένης στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πλατείας Φανερωμένης».

Η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 418, τροποποιείται ως εξής:

Διαδρομή από αφετηρία: Από Φανερωμένης, δεξιά κυκλικά πλ. Φανερωμένης, δεξιά Φανερωμένης, αριστερά Μεσογείων, αριστερά Λ. Περικλέους, δεξιά 25ης Μαρτίου, συνέχεια κανονικά.

Ίδρυση προσωρινών στάσεων: Στο τμήμα τροποποιημένης διαδρομής, το λεωφορείο θα κάνει προσωρινά στάση στις παρακάτω θέσεις:

  • Φανερωμένης μεταξύ των οδών Αγαμέμνονος και Μεσογείων και συγκεκριμένα μετά την οδό Αγαμέμνονος, στο τέλος της υπάρχουσας εσοχής που υφίσταται για στάθμευση δύο οχημάτων.
  • Λ. Περικλέους μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Κατσιμπίρη, έναντι της υπάρχουσας προσωρινής στάσης λόγω της λαϊκής που υφίσταται στην Λ. Περικλέους (στην κάθοδο προς Μεσογείων).

Επίσης κάθε Δευτέρα, λόγω της λαϊκής αγοράς και μόνο για το παραπάνω χρονικό διάστημα, η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 418 τροποποιείται προσωρινά ως εξής:

Από 25ης Μαρτίου, αριστερά Λ. Περικλέους, αριστερά Μεσογείων, συνέχεια κανονικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet