Όμορφο και νοσταλγικό ταξίδι στον Χολαργό του χθες
Κοινωνία

Όμορφο και νοσταλγικό ταξίδι στον Χολαργό του χθες

Ένα όμορφο και συγκινητικό ταξίδι στις γειτονιές, στα πρόσωπα και στα γεγονότα που σφράγισαν την εξέλιξη του Χολαργού απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού το Σάββατο 18 Μαρτίου, σε εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της Κοινότητας.

Το όμορφο αυτό ταξίδι, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάστηκε μέσα από την ομιλία του Κυριάκου Λινάκη, ενός από τους πιο παλιούς Χολαργιώτες, έμπειρου και καταξιωμένου αυτοδιοικητικού στέλεχους, ο οποίος αναφέρθηκε σε ιστορικά γεγονότα και στα πρόσωπα που διοίκησαν την πόλη του Χολαργού, επιτελώντας μεγάλο και σπουδαίο έργο.

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το βίντεο, με εικόνες που επίσης μας ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο, το οποίο είχε επιμεληθεί η αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας Βίκυ Νικάκη.

Την εκδήλωση έκλεισε η πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού Κατερίνα Γκούμα, η οποία αναφέρθηκε στο σήμερα, στους ανθρώπους και στις υποδομές που κάνουν τον Χολαργό τόπο ελκυστικό και μοναδικό.

«Έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα πανέμορφο προάστιο, που έχει διατηρήσει τον χαρακτήρα της γειτονιάς, με ανθρώπους που κρατούν τη ζεστασιά στην πόλη. Ανθρώπους απλούς, έτοιμους να προσφέρουν όποτε χρειαστεί και κυρίως στη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Γιατί οι άνθρωποι κάνουν μια περιοχή να ξεχωρίζει. Και αυτοί οι άνθρωποι ζουν εδώ, δίπλα μας, μαζί μας, στον Καλλικρατικό Δήμο Παπάγου – Χολαργού» σημειώνει ο δήμαρχος και ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο της Κοινότητας Χολαργού Κατερίνα Γκούμα, η οποία είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Κυριάκο Λινάκη, Βίκυ Νικάκη, Βάνα Κατσούλη, Ισμήνη Παραδέλλη, Αλέξανδρο Φιλόσοφο, Χρήστο Ναστούλη, Αδαμαντία Αγγελέτου, Τριαντάφυλλο Κατσαρέλη, Χριστίνα Λάζαρη, Δανάη Διώτη, Πηνελόπη Χανιά και Άννα Αντωνιάδου,

Επίσης, ευχαριστεί όσους προσέφεραν υλικό για την εκδήλωση και συγκεκριμένα τον Γεράσιμο Βραχιολίδη και τον Μιλτιάδη Παντελιά, όπως επίσης και τους μαθητές δημοτικών σχολείων του Χολαργού, για τις πανέμορφες ζωγραφιές τους και τους διευθυντές και εικαστικούς των σχολείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet