Εγκαινιάστηκε το 1ο Τριθέσιο Νηπιαγωγείο Χολαργού
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε το 1ο Τριθέσιο Νηπιαγωγείο Χολαργού

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, τα εγκαίνια του 1ου Τριθέσιου Νηπιαγωγείου Χολαργού, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φειδίου 12.

Το 1ο Νηπιαγωγείο Χολαργού είναι, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Δήμο, ένα σχολικό συγκρότημα λειτουργικό, φιλόξενο και ευχάριστο που έχει κατασκευαστεί με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με όλους τους σύγχρονους όρους ασφάλειας, υγιεινής και βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, με συνολικό εμβαδόν 567,63 τ.μ.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του σχολείου και συγκεκριμένα: τον επίτιμο δήμαρχο Χαράλαμπο Σκούρτη, τον τέως δήμαρχο Χολαργού Δημήτριο Νικολάου, τον επίτιμο δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Βασίλειο Ξύδη, οι οποίοι ήταν παρόντες, και την εταιρεία Κτηριακές Υποδομές Α.Ε., που χρηματοδότησε εξολοκλήρου το έργο.

Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία του Νηπιαγωγείου.

Τέλος, ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, που στη θητεία του ως δήμαρχος, εγκαινιάστηκε ένα νέο σχολείο, γιατί, όπως επισήμανε «κάθε σχολείο που ανοίγει είναι μια υπόσχεση και ένας λόγος να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι» και ευχήθηκε στο προσωπικό υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές να έχουν μια όμορφη σχολική χρονιά.

Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας κ. Ανδρώνης, ο επίτιμος πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Κουτρουμπής, η σχολική σύμβουλος κα Κασαβέτη, ο γ.γ. του Δήμου, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και Νομικών Προσώπων, πρόεδροι Σχολικών Επιτροπών, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, διευθυντές σχολείων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet