49 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

49 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στην αίθουσα «Αλέκος Φασιανός» του δημαρχείου, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εθελοντική αιμοδοσία έφτασε τους 49, ενώ συγκεντρώθηκαν 49 φιάλες αίματος.

«Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες μας που συμμετείχαν, δείχνοντας την  αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο», σημειώνει η διοίκηση του Δήμου.

«Η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν συγκινητική σε αυτήν τη δύσκολη χρονική συγκυρία, λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γιατί η προσφορά τους είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι εθελοντές αιμοδότες συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα», δήλωσε ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet