Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
naftemporiki.gr
Κοινωνία

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού έλαβε χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), με στόχο την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο χωροθέτησης δημοσίων φορτιστών, με σκοπό την προώθηση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς (ηλεκτρικών οχημάτων και ελαφρών προσωπικών οχημάτων, όπως ποδήλατα, πατίνια κ.ά.), επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση, για την καταγραφή των απόψεων πολιτών και φορέων, τόσο σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, όσο και με τη χωροθέτηση των σημείων φόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων, εντός των ορίων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών.

Τα αποτελέσματα της Διαβούλευσης, η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του δικτύου των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων.

Για συμμετοχή στη διαβούλευση κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.dpapxol.gov.gr/anoixtes/item/8781-sxedio-fortisis-ilektrikon-oximaton-s-f-i-o-dimou-papagou-xolargou.html

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet