Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού την 1η Νοεμβρίου
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού την 1η Νοεμβρίου

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 στο δημαρχείο της πόλης (Περικλέους 55, Χολαργός).

Στην ημερήσια διάταξη της πρώτης, τακτικής, συνεδρίασης, η οποία θα ξεκινήσεις στις 18:30, θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση παράτασης συμφωνητικού μίσθωσης περιπτέρου.
  2. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειων συστημάτων προσωρινής αποθήκευσης υλικών».
  3. Έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Παπάγου – Χολαργού 2017 – 2018».
  4. Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού και στοιχείων Ισολογισμού 3ου Τριμήνου 2017.
  5. Έγκριση παράτασης του επιπρόσθετου χρόνου για τη σύνταξη της μελέτης «Διαχειριστική μελέτη για την προστασία και ανάδειξη του κοινόχρηστου πρασίνου των Ο.Τ. 168 και 169 Παπάγου».
  6. Έγκριση παράτασης του επιπρόσθετου χρόνου για τη σύνταξη της μελέτης «Διαχειριστική μελέτη για την προστασία και ανάδειξη του Άλσους Χολαργού».
  7. Έγκριση παράτασης του επιπρόσθετου χρόνου για τη σύνταξη της μελέτης: «Διαχειριστική μελέτη για την προστασία και ανάδειξη του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου».
  8. Έγκριση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ)», οικονομικού έτους 2018.
  9. Έγκριση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ)», οικονομικού έτους 2018.
  10. Έγκριση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Αρχείο – Μουσείο Παλαιών Χαρτών και χαρακτικών Αττικής», οικονομικού έτους 2018.

Στην ημερήσια διάταξη της δεύτερης, ειδικής, συνεδρίασης που θα ξεκινήσει στις 19:30, θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
  2. Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, έτους 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet