Δεν αφήνει τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο Ηλίας Αποστολόπουλος
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δεν αφήνει τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο Ηλίας Αποστολόπουλος

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικά και τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ειδικότερα, προκειμένου να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Αποστολόπουλος σε συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94.0FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Θέλω να διαψεύσω τις φήμες που λένε πως θα είμαι υποψήφιος βουλευτής. Δεν θα είμαι… Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις 8/10/2023 και θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να κερδίσουμε ξανά», ξεκαθάρισε ο κ. Αποστολόπουλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε εκρηκτικό μείγμα που έχει δημιουργήσει η ενεργειακή κρίση μαζί με την επιβολή του τέλους ταφής απορριμμάτων στους Δήμους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ασφυκτιούν οικονομικά.

«Είναι αλήθεια πως παρά τις οικονομικές ενισχύσεις που έχει δώσει η Κυβέρνηση είναι πολύ δύσκολη η εξίσωση με τα οικονομικά των ΟΤΑ», τόνισε ο Ηλίας Αποστολόπουλος.

Ακολούθως, χαρακτήρισε ως «βόμβα» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το θέμα της έλλειψης προσωπικού, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αριθμεί 53 εργαζόμενους λιγότερους σε σχέση με το 2011…!

Αφού αναφέρθηκε μάλιστα στα έργα που υλοποιούνται στην πόλη, αλλά και σε αυτά που δρομολογούνται, ο κ. Αποστολόπουλος αποκάλυψε πως το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη θητεία θα είναι η βελτίωση των δρόμων και των πεζοδρομίων.

Τέλος, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του Ι.Τ.Α. αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τον ΣΠΑΥ και δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή στήριξης του Γιάννη Κωνσταντάτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet