Ηλίας Αποστολόπουλος: Οι δημότες Παπάγου – Χολαργού αναγνώρισαν το έργο μας
Πολιτική

Ηλίας Αποστολόπουλος: Οι δημότες Παπάγου – Χολαργού αναγνώρισαν το έργο μας

Στην αναγνώριση του έργου της δημοτικής αρχής από τους συνδημότες του απέδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών, με το οποίο επανεξελέγη πανηγυρικά, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Κάναμε πάνω από 100 έργα μέσα στην πρώτη θητεία μας. Νομίζω πως αυτό αναγνώρισαν οι δημότες μας και μας έδωσαν τη νίκη από τον πρώτο γύρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολόπουλος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι σε μία θητεία δεν μπορεί κανείς να ολοκληρώσει το όραμα και τον σχεδιασμό του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους στόχους και το όραμά του σε αυτή τη νέα δημαρχιακή θητεία, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι δεν διεκδίκησε την προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), όπως το 2014, επειδή όπως είπε δεν έχει εμμονές…!

«Νομίζω πως ήταν τραγική η θητεία Βαλασόπουλου στον ΣΠΑΥ», δήλωσε ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τα πεπραγμένα της απελθούσας διοίκησης του Συνδέσμου.

Τέλος, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, ο οποίος εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Εκτελεστικής της Επιτροπής, δήλωσε έτοιμος να σηκώσει μανίκια και να δουλέψει στο πλευρό του νέου προέδρου της Ένωσης. «Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ο βασικότερος λόγος που κατέβηκαν στην ΚΕΔΕ», κατέληξε ο κ. Αποστολόπουλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ηλία Αποστολόπουλου:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet