Κώστας Τίγκας: Θα προσφέρουμε πρωτόγνωρο επίπεδο υπηρεσιών στον Δήμο
Πολιτική

Κώστας Τίγκας: Θα προσφέρουμε πρωτόγνωρο επίπεδο υπηρεσιών στον Δήμο

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε προεκλογική-μουσική εκδήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστα Τίγκα, στο κηποθέατρο Παπάγου, στην οποία συμμετείχε η μοναδική για την υψηλή ποιότητά της Ορχήστρα «Μ. Θεοδωράκης» και τραγούδησαν ο εξαιρετικός στην ερμηνεία τραγουδιών του Μίκη, Μανώλης Μητσιάς, ο Θέμις Αδαμαντίδης και η Μαρία Σουλτάτου.

Πάνω από 1.200 άτομα έδωσαν το «παρών», σύμφωνα με τους διοργανωτές, που παρά τη βροχή που έπεσε για λίγη ώρα μετά την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου, παρέμειναν στη συντριπτική πλειονότητά τους για να απολαύσουν τη βραδιά.

Ο Κώστας Τίγκας στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα καθημερινότητας, προτείνοντας λύσεις και τόνισε ότι όσα ελέχθησαν  αποτελούν «ένα συμβόλαιο τιμής, ένα συμβόλαιο έντιμης συνεννόησης ανάμεσα στους συμπολίτες μας και στην παράταξή μας, που πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς η νέα δημοτική αρχή».

Ο  Κώστας Τίγκας, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την τόσο σημαντική βοήθειά τους, απευθυνόμενος στους παριστάμενους φίλους τους ευχαρίστησε και τόνισε ότι με την παρουσία τους και τον παλμό τους έδειξαν το νικητή των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Τους διαβεβαίωσε δε ότι «μπορούμε να παρέχουμε στον Δήμο και στους Δημότες μας μια άλλη πρωτόγνωρη ποιότητα υπηρεσιών, σύγχρονη, ανθρώπινη και αποτελεσματική. Υπηρεσίες τις οποίες πιστεύουμε ακράδαντα ότι δικαιούνται. Η προσφορά μας έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, με τον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας στην πρώτη γραμμή, στον οποίο δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα του».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι βουλευτές Ξυπολητάς Βασίλης, Ησαΐας Σωτήρης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεχρής Ιωάννης, Λαδόπουλος Βάκης, Λεονάρδου Πολυτίμη και Φιλιππακόπουλος Κων/νος, καθώς και ο διεθνούς φήμης ντετέκτιβ Τσούκαλης Γιώργος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet