Κ. Τίγκας προς Ηλ. Αποστολόπουλο: Πωλούνται Κοιμητήριο και Τένις και εσείς δεν κάνετε τίποτε
Πολιτική

Κ. Τίγκας προς Ηλ. Αποστολόπουλο: Πωλούνται Κοιμητήριο και Τένις και εσείς δεν κάνετε τίποτε

Μία ακόμη επίθεση κατά του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, κάνει ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, Κώστας Τίγκας, αυτή τη φορά για τα ακίνητα του Δήμου που πέρασαν στο Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Τίγκας αναφέρει:

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το ήπιο αντιπολιτευτικό ύφος μας δεν ήταν αρκετό για να αφυπνίσει τον Δήμαρχο – «φάντασμα» της πόλης μας! Ο κ. Αποστολόπουλος, μονίμως απών από το πεδίο της μάχης απέναντι στα μικρά και μεγάλα προβλήματα, ο «εξαφανισμένος δήμαρχος», φαίνεται ότι έχασε απολύτως την αίσθηση της πραγματικότητας!

Στην πρόσφατη απάντησή του στην καταγγελία μας σχετικά με την προκλητικά εκκωφαντική σιωπή του στο ζήτημα της «αρπαγής» του Δημοτικού Κοιμητηρίου, καθώς και δώδεκα άλλων ακινήτων από το Υπερταμείο, επιλέγει να διακωμωδήσει το θέμα και να ειρωνευτεί τους Δημότες!

Εμείς τον κατηγορήσαμε ευθέως τονίζοντας ότι «δεν έκανε ούτε μια διαμαρτυρία απέναντι στον υπουργό»! Και εκείνος μας απαντά ότι «η πολιτική του δεν βασίζεται στις διαμαρτυρίες» και μας θυμίζει πως παρενέβη αποφασιστικά στην εξέλιξη του ζητήματος, κάνοντας αναφορά επί τούτου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Οκτωβρίου! Ποιον κοροιδεύετε κ. Δήμαρχε;

Ειλικρινά, αδυνατούμε να καταλάβουμε αν ειρωνεύεστε, αν αστειεύεστε, ή αν παλινωδείτε! Ό,τι κι αν κάνετε όμως είναι προσβλητικό και επικίνδυνο για όλους μας. Και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους.

Κύριε Δήμαρχε,

το συμπέρασμα είναι ότι για μια ακόμη φορά, για ένα θέμα που καίει τους συμπολίτες μας, δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΕ. Ούτε τη στοιχειώδη πρόνοια δεν είχατε ώστε, έστω και τώρα να στείλετε μια ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών.

Προφανώς και δεν ενδιαφέρεστε για την ιδιωτικοποίηση!

Είστε πλέον ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ Δήμαρχος και το αντιλαμβάνεσθε! Σας απομένουν όμως λίγοι ακόμη μήνες για να βελτιώσετε την υστεροφημία σας. Σας συμβουλεύουμε να τους εκμεταλλευτείτε…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet