Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου-Χολαργού: Καμία απάντηση στην καταγγελία μας για τη διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου-Χολαργού: Καμία απάντηση στην καταγγελία μας για τη διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ

Έναν μήνα μετά την καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Παπάγου-Χολαργού για τη διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ η παράταξη τονίζει ότι δεν έχει λάβει καμία απάντηση στα ερωτήματά της.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου-Χολαργού αναφέρει: «Επαναφέρουμε την αναφορά μας στον ΔΟΚΜΕΠΑ (με mail 23/12/2021) και στον Τύπο για καταγγελίες γονιών, αλλά και εργαζομένων ότι η διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ εις γνώση της δημοτικής αρχής του Ηλ. Αποστολόπουλου, επιβάλλει στους εργαζόμενους να ζητούν από τους γονείς επιπλέον εισφορές σε είδος για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών πέραν και των τροφείων που πληρώνουν».

Μεταξύ άλλων η παράταξη ζητεί να ενημερωθεί εγγράφως «γιατί ο ΔΟΚΜΕΠΑ δεν έχει προμηθευτεί όλα τα αναγκαία αναλώσιμα ορθής λειτουργίας των σταθμών», ενώ υπογραμμίζει ότι «είναι απαράδεκτο η δημοτική αρχή όχι μόνο να συντάσσεται με τις κυβερνήσεις που διατηρούν αυτήν την βαθμίδα της προσχολικής αγωγής και πρόνοιας επί πληρωμή, με όχι μόνιμο προσωπικό και κρατική επιχορήγηση και με προγράμματα ΕΣΠΑ, αλλά να βρίσκει κάθε ευκαιρία να φορτώσει δαπάνες για την ορθή λειτουργία των σταθμών στους γονείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet