Παρουσιάστηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Παπάγου-Χολαργού για το 2019
Πολιτική

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Παπάγου-Χολαργού για το 2019

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της παρουσίασε την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, σε ειδική συνεδρίαση η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού.

Κατά την εισαγωγική του ομιλία, ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε συνεργάτες, υπαλλήλους και αιρετούς (δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους) για την προσφορά τους, που αποτυπώνεται ως αποτέλεσμα σε ένα κείμενο απολογισμού που ξεπερνάει τις 500 σελίδες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της διοίκησης να μείνει προσηλωμένη στο έργο και τους σκοπούς της, αλλά και στην υλοποίηση των προγραμματικών της δεσμεύσεων. «Αξιολογούμε καθημερινά την λειτουργία μας και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα με γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας», επεσήμανε ο δήμαρχος.

Συνοψίζοντας, ο κ. Αποστολόπουλος χαρακτήρισε «έτος προόδου για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού το 2019, αφού πολλές από τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, μετουσιώθηκαν σε έργα και δράσεις που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε υλοποιούνται σήμερα».  

Τέλος, όπως υπογράμμισε, «η δημοτική αρχή όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να εκφράζεται μέσα από τα έργα και τις πράξεις της και πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, το συμφέρον των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet