Στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Β. Φίλης
Πολιτική

Στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Β. Φίλης

Με τη δημοτική παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, τον Κώστα Τίγκα, συστρατεύεται ο Βασίλης Φίλης.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Βασίλη Φίλη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Βασίλης Φίλης είναι διπλωματούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Staffordshire University, UK.

Οι εξαιρετικές σπουδές του, το πλούσιο βιογραφικό του η πολυετής επαγγελματική του δράση στο εξωτερικό, καθώς και η επιστροφή του στην πατρίδα μετά από 12 χρόνια εργασίας και κόντρα στο brain drain, αποτελούν εγγύηση ότι  θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.                         

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο τον Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσης:

  • Την Καθαριότητα και το Περιβάλλον.
  • Την ασφάλεια.
  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Το Παιδί – Σχολεία.
  • Τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με τον Βασίλη Φίλη:

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας.

»Τον Βασίλη Φίλη που τον γνωρίζω προσωπικά είναι άνθρωπος απλός και καθημερινός και όχι από τζάκια δημοτικά ή πολιτικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας.

»Είναι γεγονός ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί και αγανακτήσει από την αδιαφορία και την απραξία του Ηλία Αποστολόπουλου, που πλέον είναι σε όλους γνωστός ως ο “εξαφανισμένος” δήμαρχος. Είναι λοιπόν ευθύνη της δικής μας παράταξης, αλλά και όλων των ενεργών πολιτών να προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση του Δήμου».

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet