Συνεργασία Απόστολου Χρυσανθακόπουλου με τη δημοτική παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει
Πολιτική

Συνεργασία Απόστολου Χρυσανθακόπουλου με τη δημοτική παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει

Τη συνεργασία του Απόστολου Χρυσανθακόπουλου με τη δημοτική παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει, ανακοίνωσε ο δημοτικός συνδυασμός του Κώστα Τίγκα. «Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Απόστολος Χρυσανθακόπουλος  είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών – πολύτεκνος – και προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου. Eίναι απόλυτα βέβαιο ότι θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου-Χολαργού.  

»Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με επίκεντρο τον Δημότη θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες-δράσεις:

  • Την ασφάλεια.
  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την καθαριότητα και το περιβάλλον.
  • Το παιδί – σχολεία.
  • Τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με τον Απόστολο Χρυσανθακόπουλο«:

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας.

»Είμαι βέβαιος ότι με τον Απόστολο Χρυσανθακόπουλο, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλη δημοτική παράταξη, θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet