Συνεργασία του Ανδρέα Αγγελόπουλου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα
Πολιτική

Συνεργασία του Ανδρέα Αγγελόπουλου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

H δημοτική παράταξη Για την Πόλη μου μας Αξίζει, με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Τίγκα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Αγγελόπουλο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

«Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώπους εκείνους που, με το πάθος και τη διάθεσή τους, μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου, στην οποία επίσης προστίθενται τα εξής:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Ανδρέας Αγγελόπουλος, με την πλούσια εμπειρία του στον δημόσιο τομέα, θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου και Χολαργού.  

»Με τον Ανδρέα Αγγελόπουλο, ο οποίος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλη παράταξη και που τον γνωρίζω προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet