Τυχερός… της Νομαρχιακής Β3 Ν.Δ. ο πολιτευτής Β΄ Αθηνών Σωτήρης Ησαΐας
Πολιτική

Τυχερός… της Νομαρχιακής Β3 Ν.Δ. ο πολιτευτής Β΄ Αθηνών Σωτήρης Ησαΐας

Σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Β3 Ν.Δ. παρέστη ο πολιτευτής της Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Σωτήρης Ησαΐας χθες βράδυ, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο κατάμεστο, από μέλη και φίλους του κόμματος, αμφιθέατρο του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.

Παρόντες ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, δήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί και απλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Ησαΐας, αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο της Νομαρχιακής, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε την αναγκαιότητα για σωστή προετοιμασία για τις επόμενες εκλογές, αφού έμειναν μόλις 103 ημέρες. Ακολούθως, επισήμανε ότι τη φετινή χρονιά θα διενεργηθούν τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις και δήλωσε πεπεισμένος για την απόλυτη νίκη σε όλες τις εκλογές για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε σε όλο το αμφιθέατρο την ανάγκη ενότητας όλων ανεξαιρέτως και σημείωσε ότι «δεν πρέπει να παρασυρθεί κανένας σε διχαστικές νοοτροπίες και πολωτικές συμπεριφορές από τυχόν πολιτικούς αντιπάλους».

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν, όταν μετά τον χαιρετισμό του, ο κ. Σ. Ησαΐας ήταν ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής. Με την ευκαιρία αυτή, ευχήθηκε σε όλους πάντα υγεία και χαρές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet