Έκθεση ζωγραφικής στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού παρουσιάζει έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Ράνυς Γεωργουδάκη, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00 στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

Έκθεση ζωγραφικής της Ράνυς Γεωργουδάκη στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και θα λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 21:00.

Η Ράνυ Γεωργουδάκη είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ζωγράφος, η οποία μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας ιδρυτής είναι ο πατέρας της. Αντικείμενό της από το 1986 μέχρι σήμερα είναι η παραγωγή κεραμικών, η ζωγραφική και διακόσμηση γενικότερα.

Παράλληλα διδάχθηκε μαθήματα ζωγραφικής (διάφορες τεχνικές), αγγειοπλαστική, βιτρό, ιστορία της τέχνης και ψηφιακή επεξεργασία εικόνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 1989 μέχρι σήμερα είναι ιδιοκτήτρια αυτής της επιχείρησης από τις πλέον καταξιωμένες στον χώρο της καλλιτεχνικής βιοτεχνίας.

Την κλίση της στη ζωγραφική και ένα μεγάλο μέρος της γνώσης της πάνω σε αυτή τα οφείλει, όπως η ίδια λέει, στον ταλαντούχο πατέρα της.

Στην παρούσα έκθεση παρουσιάζει και δικά του έργα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet