Έκθεση Φωτογραφίας από τον ΔΟΠΑΠ και τη Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου-Χολαργού
Πολιτισμός

Έκθεση Φωτογραφίας από τον ΔΟΠΑΠ και τη Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου-Χολαργού

Ο ΔΟΠΑΠ και η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου-Χολαργού προσκαλούν το κοινό στην φωτογραφική έκθεση των μαθητών της ομάδας, από το Σάββατο 26 Ιουνίου, έως την Τρίτη 6 Ιουλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός), με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 20:00 στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι καθημερινά 11:00-14:30 και 18:30-21:00. Οι φωτογράφοι θα είναι εκεί για να ξεναγήσουν τους προσερχόμενους στα έργα τους, καθώς επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα μαθήματα Φωτογραφίας, Photoshop, Lightroom και Premiere Pro.

Στον χώρο θα εισέρχεται ο αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων με βάση τα τετραγωνικά του εκθεσιακού χώρου, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, ενώ θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στην έκθεση. Κατά την είσοδο στον χώρο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση, καθώς επίσης θα γίνεται και καταγραφή στοιχείων των επισκεπτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet