Έπεσε η αυλαία του α’ μέρους του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού – Συνεχάρη τον δήμαρχο ο Γ. Κεχρής
Πολιτισμός

Έπεσε η αυλαία του α’ μέρους του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού – Συνεχάρη τον δήμαρχο ο Γ. Κεχρής

Με μία κορυφαία συναυλία από τους ιστορικούς Πυξ Λαξ έπεσε η αυλαία του πρώτου μέρους του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, ενός Φεστιβάλ που αδιαμφισβήτητα αποτελεί το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Αττικής, όπως αναφέρει ο Γιάννης Κεχρής, αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Ειδικότερα, 25 συνολικά εκδηλώσεις και συγκεκριμένα 13 θεατρικές παραστάσεις, 6 συναυλίες και 6 παιδικές παραστάσεις, φιλοξενήθηκαν στο ανακαινισμένο κηποθέατρο Παπάγου από τις 24 Ιουνίου, ενώ φέτος για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε η «Κάρτα Νέων» της οποίας οι κάτοχοι, δημότες και κάτοικοι Παπάγου – Χολαργού ηλικίας 16-30 ετών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν εκδηλώσεις.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί όσους στήριξαν το α’ μέρος του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού. Την Περιφέρεια Αττικής, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές τους εθελοντές και φυσικά το κοινό που αγκάλιασε τον πολιτιστικό θεσμό του Δήμου.

Ακόμη, ευχαριστεί την Επιτροπή, που έργο της είχε την ομαλή και εύρυθμη διεξαγωγή του Φεστιβάλ και συγκεκριμένα:

  • Βίκυ Νικάκη, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για το Φεστιβάλ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής.
  • Ευτυχία Μανουσάκη, καλλιτεχνική διευθύντρια.
  • Ευτυχία Μοσχάκη.
  • Αναστασία Αντωνοπούλου.
  • Ελίνα Παπαθεοδώρου.
  • Νανά Παπαδογεωργάκη.
  • Μαρία Τρούλη.
  • Ράνυ Γεωργουδάκη.
  • Άννα Αντωνιάδου.
  • Μάρω Πατσαρίση.

Το πρόγραμμα για το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ (24/8) θα ανακοινωθεί σύντομα από τη δημοτική αρχή.

«Μία μοναδική ροκ βραδιά, στο κατάμεστο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, με τον Μπάμπη Στόκα και τον Φίλιππο Πλιάτσικα να μας ταξιδεύουν στον χρόνο, με αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες και συγκλονιστικές ερμηνείες, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά γιατί άντεξαν στο χρόνο, παραμένοντας σταθερά στις καρδιές όλων μας», σημειώνει ο κ. Κεχρής από την πλευρά του.

Ακόμη, ο κ. Κεχρής συγχαίρει τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Φεστιβάλ Βίκυ Νικάκη, τα μέλη, τους εθελοντές και όλους τους συντελεστές, για τις αξέχαστες μουσικές και θεατρικές βραδιές που χάρισαν στους θεατές.

«Ο πολιτισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της πολιτικής της διοίκησης της Περιφέρεια Αττικής», τονίζει ο Γ. Κεχρής και προσθέτει:

«Στο πλαίσιο αυτό και με την καθοδήγηση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη συνεχίζουμε να συνδράμουμε στα πολιτιστικά δρώμενα των Δήμων της Αττικής, με ένα πλούσιο πρόγραμμα υψηλής ποιότητας, με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών και ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες, ώστε και αυτό το καλοκαίρι να ανθίσει ο πολιτισμός σε κάθε γωνιά της Αττικής μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet