Αφιέρωμα στον ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη μέσα από το έργο του «Γραμματόσημα»
Πολιτισμός

Αφιέρωμα στον ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη μέσα από το έργο του «Γραμματόσημα»

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα «Αφιέρωμα στον Κώστα Σπυριούνη μέσα από το έργο του Γραμματόσημα» για τις σειρές των Ελληνικών Ταχυδρομείων «Έλληνες Ηθοποιοί» και «Αφιέρωμα στο Ελληνικό Λαϊκό Τραγούδι».

Εκδηλώσεις – αφιέρωμα στον ζωγράφο Κώστα Ι. Σπυριούνη

Έλληνες ηθοποιοί και καταξιωμένοι μουσικοί και ερμηνευτές θα «ζωντανέψουν», στις αίθουσες του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, ξεδιπλώνοντας μια ολόκληρη εποχή και πολλές αναμνήσεις.

Στις εκδηλώσεις θα εκτεθούν μακέτες γραμματοσήμων εξαιρετικής καλλιτεχνικής αξίας που φιλοτέχνησε ο διακεκριμένος ζωγράφος Κώστας Ι. Σπυριούνης για τα ΕΛΤΑ.

Επίσης, θα προβληθεί για πρώτη φορά σχετικό ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία και επιμέλεια παραγωγής Γιάννη Κοροδήμου, με αποσπάσματα από το έργο των μεγάλων ηθοποιών, λαϊκών συνθετών και ερμηνευτών που απεικονίζονται στις σειρές γραμματοσήμων, με συνεντεύξεις από συγγενείς και συναδέλφους τους που μιλούν για αυτούς, καθώς και για το έργο του ζωγράφου Κ.Ι. Σπυριούνη.

Οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον καταξιωμένο ζωγράφο και δημότη Παπάγου -Χολαργού Κώστα Ι. Σπυριούνη, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 19:00 και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 την ίδια ώρα, στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» και στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου (Περικλέους 55, Χολαργός).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet