Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Εικόνες και Χρώματα του Προαστίου μας» στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Εικόνες και Χρώματα του Προαστίου μας» στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας με έργα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με θέμα «Εικόνες και Χρώματα του Προαστίου μας».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 19:00 έως τις 21:00.

Oι επισκέπτες θα μπορούν να εισέρχονται κατόπιν:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή
  • πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν ή
  • αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού Cοvid-19 (rapid test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την είσοδο στον χώρο, καθώς και
  • ταυτότητα ή δίπλωμα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά θα πρέπει να επιδεικνύονται είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω κινητού, κατά την είσοδο στον χώρο.

Οι ως άνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανήλικους από 12 ετών και άνω.

Οι ανήλικοι από 5 έως και 11 ετών δύνανται να προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.

Η δημοτική αρχή συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, που «μέσα από τον φακό τους απαθανάτισαν στιγμές και εικόνες που σχετίζονται με την πόλη μας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της».

Την επιμέλεια του διαγωνισμού φωτογραφίας είχε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μιμή Ρουφογάλη και της έκθεσης οι κ.κ. Παντελής και Γιώργος Μπαλής. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν οι κυρίες Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού, Βάσια Σκυλακάκη και Παντελής Μπαλής, φωτογράφοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet