Με Δήμητρα Γαλάνη – Παυλίνα Βουλγαράκη ξεκινά το 30ό Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού
Εκδηλώσεις

Με Δήμητρα Γαλάνη – Παυλίνα Βουλγαράκη ξεκινά το 30ό Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Με τη Δήμητρα Γαλάνη ξεκινά το επετειακό 30ό Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, που φέτος είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του, τον επίτιμο δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Βασίλειο Ξύδη. Έχοντας στη σκηνή μαζί της την ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Παυλίνα Βουλγαράκη, η Δήμητρα Γαλάνη θα παρουσιάσει το best of μιας 55χρονης καριέρας. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού, του ΕΟΤ και της ΚΕΔΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με σύνθημα «Πολιτισμός για όλους» θα φιλοξενηθούν και αυτό το καλοκαίρι τα σπουδαιότερα θεατρικά και μουσικά σχήματα του καλοκαιριού, καθώς και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους. Και αυτή τη χρονιά η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ εξασφαλίζει σε όλους τους νέους/ες της πόλης ηλικίας 18-30 ετών την ελεύθερη είσοδο στις εκδηλώσεις (θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση).

Για τη συναυλία Γαλάνη – Βουλγαράκη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  προμηθευτούν εισιτήρια ηλεκτρονικά από το Ticket Services. Επίσης από Δευτέρα 27/5 θα διατίθενται εισιτήρια και από το Γραφείο Φεστιβάλ- Αναστάσεως 90 Παπάγου (Δευτέρα – Παρασκευή ώρες: 09:00-14:00). Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ Α Ζώνη, 18 ευρώ Β Ζώνη, 15 ευρώ: Κάρτα δημότη, /Ανέργων/Φοιτητικό/Άνω των 65/ΑμεΑ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet