Ο Γιάννης Μαθές ζωντανά στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Ο Γιάννης Μαθές ζωντανά στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές παρουσιάζει ζωντανά τα τραγούδια της πρώτης δισκογραφικής του δουλειάς, με τίτλο «Ανήλικο», την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στις 20:00, στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

Ο Γιάννης Μαθές στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Το άλπουμ με τίτλο «Ανήλικο» είναι σε μουσική Γιάννη Μαθέ και στίχους του Μάνου Σαγκρή, και κυκλοφορεί από τη «Μικρή Άρκτο».

Νέα τραγούδια για την ενηλικίωση, σε έναν ανήλικο κόσμο που ψάχνει την ταυτότητά του.

Κιθάρα, τύμπανα, μπάσο, πιανίκα και φωνή ενώνουν τις μουσικές του κόσμου. Ένα ηπειρώτικο μπλέκεται με μια bossa nova, και ένα blues γίνεται λαϊκό τραγούδι, μέσα από τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του Γιάννη Μαθέ και της μπάντας.

Παρέα στα καινούργια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν γνωστά και αγαπημένα ρεφραίν του Χατζιδάκι, του Σαββόπουλου, του Ξαρχάκου κ.ά., σε απρόσμενες διασκευές και χρώματα από τη Δύση ως την Ανατολή και από την εσωτερική ερμηνεία μέχρι το διονυσιακό ξεφάντωμα.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Πατσιώτης – κιθάρα / φωνητικά, Κώστας Πατσιώτης – μπάσο / φωνητικά, Βασίλης Χωριανόπουλος – τύμπανα / φωνητικά, Γιάννης Μαθές – πιανίκα / φωνή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet