Ο Πολιτισμός ξανά σε πρώτο πλάνο στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Πολιτισμός

Ο Πολιτισμός ξανά σε πρώτο πλάνο στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Επανεκκίνηση του Πολιτισμού στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού από το βράδυ της Παρασκευής 25/6, με το άνοιγμα της αυλαίας του 27ου Φεστιβάλ, στο πανέμορφο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου.

«Απολαύσαμε έναν υπέροχο Γιώργο Τσαλίκη, σε μία συναυλία που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής» σημειώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Γιάννης Κεχρής και συμπληρώνει:

«Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό στη μετά-COVID περίοδο, χρηματοδοτώντας και προσφέροντας δωρεάν στους πολίτες της Αττικής θεατρικές, μουσικές, αλλά και ξεχωριστές επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης σε κάθε γωνιά της Αττικής. Σκοπός μας, σύμφωνα με τη βούληση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, η ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής με την προσφορά πολιτιστικών αγαθών υψηλής ποιότητας και η στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον χώρο του πολιτισμού που δοκιμάστηκαν σκληρά εξαιτίας της πανδημίας.

»Θερμά συγχαρητήρια στον τομεάρχη Πολιτισμού, Χάρη Ρώμα, και στην αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη, και για την άριστη διοργάνωση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας. Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, στην αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Φεστιβάλ Βίκη Νικάκη, και σε όλους τους εθελοντές για τη διοργάνωση ενός από τα καλύτερα, διαχρονικά, φεστιβάλ της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet