Παιδικός διαγωνισμός για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση υπό την αιγίδα του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού
Πολιτισμός

Παιδικός διαγωνισμός για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση υπό την αιγίδα του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού

Η ιστοσελίδα paidiapaphol.gr, με την υποστήριξη του καταστήματος TECHpen (Εμπορικό Κέντρο Χολαργού) και τη συνεργασία της εταιρείας Giotto, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, διοργανώνει διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Άσπρο και Μπλε. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ», όπως ενημερώνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, υπό την αιγίδα του δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης ο Δήμος αναφέρει τα εξής:

Καλούμε τα παιδιά, ηλικίας από́ 6 έως 12 ετών, να εμπνευστούν μέσα από μπλε της θάλασσας και το άσπρο των κυμάτων, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να αποτυπώσουν στο χαρτί τη δική τους οπτική….

Τα κατάστημα TECHpen  με την συνεργασία της εταιρείας Giotto θα προσφέρει τα υλικά ζωγραφικής στα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς επίσης μεγάλες εκπλήξεις και πλούσια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες

Τα έργα θα παρουσιαστούν σε έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο Χολαργού το τελευταίο Σάββατο του Μαΐου, όπου η κριτική επιτροπή θα αναδείξει τους τρεις νικητές, στους οποίους το paidiapaphol.gr προσφέρει ένα ποδήλατο, για τον 1ο νικητή και δύο σκούτερ πατίνια για τον 2ο και τον 3ο.

Δηλώσεις συμμετοχής με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], στο κατάστημα TECHpen στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού (Περικλέους 56, Χολαργός). Υποβολές συμμετοχών στον διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Μαρτίου 2021.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet