Πρόσκληση συμμετοχής στην Παιδική Χορωδία Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Πρόσκληση συμμετοχής στην Παιδική Χορωδία Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Παιδική Χορωδία απευθύνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, επί 21 συνεχόμενα έτη δραστηριοποιείται στην πόλη, συμμετέχοντας σε πολλές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αποσπώντας πάντα επαινετικά σχόλια.

Έχει, επίσης, εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής κ.ά., ενώ έχει τραγουδήσει στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στόχος της δημοτικής Αρχής μέσα από την Παιδική Χορωδία είναι να ενισχυθεί κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Για τον λόγο αυτό, προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στη Χορωδία του Δήμου. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα», το οποίο έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας, κάθε Παρασκευή 19:00 – 21:00, με την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Ο Δήμος καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς να συμπληρώσουν την αίτησηεκδήλωση ενδιαφέροντος και να την παραδώσουν ή αποστείλουν στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» (Βέρση 49, 15669 – Παπάγου, τηλ. 210 6527081, fax. 210 6529557).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet