Σε μεγάλα κέφια ο Ηλ. Αποστόλοπουλος στην έναρξη του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Σε μεγάλα κέφια ο Ηλ. Αποστόλοπουλος στην έναρξη του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού την Τετάρτη 15 Ιουλίου, με τη συναυλία της αξεπέραστης Άννας Βίσση.

Τηρώντας όλους τους όρους ασφάλειας, όσοι βρέθηκαν στο Κηποθέατρο του Παπάγου απόλαυσαν απόλαυσαν τη γνωστή ερμηνεύτρια και… μπήκαν σε κέφι, του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου μη εξαιρουμένου.

Μάλιστα, ο δήμαρχος δεν δίστασε να ανέβει στη σκηνή και να τα… δώσει όλα, δίπλα στην Άννα Βίσση.

Το κηποθέατρο Παπάγου έχει χωρητικότητα 1.570 ατόμων και σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Πολιτισμού η πληρότητά του μπορεί να φτάσει έως και το 75% των θέσεων του, δηλαδή έως 1.177 θέσεις.  

Τα καθίσματα είναι αριθμημένα με κενά ανάμεσά τους, στα οποία έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση, ώστε να μην χρησιμοποιούνται και υπάρχουν αντισηπτικά στην είσοδο, στους χώρους υγιεινής και σε άλλα σημεία του κηποθεάτρου.

Η είσοδος των θεατών έχει σηματοδοτηθεί έτσι ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις κατά την προσέλευσή τους, καθώς και οι επισκέπτες φορούν προστατευτική μάσκα τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο από το χώρο.

Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

«Διασκεδάζουμε ασφαλείς στο 26ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και μια σειρά από ποιοτικές συναυλίες και παραστάσεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet