Stand up cοmedy στη Βίλα Σαλίγκαρου στον Χολαργό
Πολιτισμός

Stand up cοmedy στη Βίλα Σαλίγκαρου στον Χολαργό

Ο Χολαργιώτης ηθοποιός stand up comedian, θεατρικός συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Παπαγεωργίου μαζί με την ομάδα του υποδέχεται το κοινό στον κήπο της Βίλας Σαλίγκαρου, για μία βραδιά γεμάτη γέλιο. Η stand up comedy παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Ο Κ. Παπαγεωργίου και η ομάδα του σχολιάζουν την καθημερινότητα και μιλούν για τα διάφορα προβλήματα, τα ενεργειακά, τις εμπειρίες από τα λοκντάουν, τις σχέσεις ανάμεσα στα  ζευγάρια, τα ψυχαναγκαστικά τους ζητήματα, τις λαιμαργίες και τις δίαιτες, και ό,τι άλλο θέμα προκύψει από την επικαιρότητα, φέρνοντας γέλιο και διαδραστικότητα. Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού, όλες οι ανθρώπινες σχέσεις στο κωμικό τους πιάτο και οι συνεχόμενες ατάκες και μιμήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. 

Η δημοτική αρχή, επίσης, αναφέρει: «Μπόλικος αυτοσχεδιασμός και ανατροπές χαρακτήρων σε μία αμφίδρομη σχέση που χτίζεται με τον θεατή,  τον κάνει να ξεφεύγει να γελά και να συνδέεται με τους χαρακτήρες και τα .παθήματα τους. Ο Κώστας Παπαγεωργίου ένας από τους πιο έμπειρους ηθοποιούς που υπηρετούν το συγκεκριμένο χώρο ασχολείται επαγγελματικά με το είδος αυτό της κωμωδίας από το 1995 όταν η αείμνηστη Λουκία Ρικάκη έφερε οργανωμένα το stand up comedy στην Ελλάδα και τον επέλεξε στην πρώτη ομάδα που ξεκίνησε τέτοιου είδους παραστάσεις. Επίσης, μαζί με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο έφεραν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το stand up comedy μέσω της εκπομπής ΔΥΟ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ από τη συχνότητα του MEGA τo 2000».

*Φιλική συμμετοχή stand up comedians που τελείωσαν με επιτυχία το Εργαστήρι Κωμωδίας του Κώστα Παπαγεωργίου στο Θέατρο της Ημέρας. (Γιώργος Καραμανλής, Σοφία Κλιάνη, Γιάννης Δημητριάδης, Κλαίρη Λιβανού)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet