Προμήθεια 668 κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Προμήθεια 668 κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Στην προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, για την συμπλήρωση και επέκταση του συστήματος της μηχανικής περισυλλογής των αστικών απορριμμάτων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για κάδους απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 και 240 λίτρων, αλλά και κάδους 10 λίτρων για τη συλλογή και μεταφορά των οργανικών απορριμμάτων της κουζίνας.

Συνολικά, ο Δήμος προμηθεύτηκε 668 νέους κάδους, συνεχίζοντας την αναβάθμιση των υπηρεσιών Kαθαριότητας, καθώς και της καθημερινότητας των πολιτών, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, επισημαίνει η διοίκηση.

Η προμήθεια και τοποθέτηση των νέων κάδων εντάσσεται στο σχέδιο ενίσχυσης του τομέα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, βάσει του οποίου, ο Δήμος τα τελευταία χρόνια έχει προμηθευτεί δύο απορριμματοφόρα τελευταίας τεχνολογίας, ένα σάρωθρο, έναν τράκτορα, ένα ημιρυμουλκούμενο, με αυτόνομο σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 55 κυβικών μέτρων και ένα απορριμματοφόρο για τη διαλογή βιοαποβλήτων από την Περιφέρεια Αττικής, προσθέτει η δημοτική αρχή.

«Παρακαλούμε τους πολίτες να μεριμνούν, ώστε να μεταφέρουν τα απορρίμματα στους σωστούς κάδους, για μια πόλη ακόμα πιο καθαρή και πιο όμορφη», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet