Άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρούς βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Πεντέλης
Πεντέλη

Άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρούς βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Πεντέλης

Σοβαροί βανδαλισμοί προκλήθηκαν από αγνώστους στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης και μάλιστα λίγες μέρες αφότου είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο σχολικό κτήριο.

Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία, ενώ ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι οι ζημιές που έχουν προκληθεί θα αποκατασταθούν άμεσα, ώστε το σχολείο να είναι έτοιμο να δεχθεί τους μαθητές για τη νέα σχολική περίοδο.

Με αφορμή το συμβάν η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης, λίγες μόλις ημέρες μετά τις πρόσφατες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο σχολικό κτήριο.  Οι θρασύδειλοι που διενήργησαν αυτήν την πρωτόγνωρη επίθεση εκμεταλλεύθηκαν το καλοκαιρινό κλείσιμο του σχολείου, προκειμένου να προβούν στην αποτρόπαια πράξη τους. Τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα και ο Δήμος πρόκειται να ενεργήσει άμεσα, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

»Κλήθηκε η Αστυνομία και προβαίνουμε σε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες και μηνύσεις κατά παντός αγνώστου υπευθύνου, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν.

»Οι ζημιές που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του σχολείου θα αποκατασταθούν άμεσα, ώστε να λειτουργήσει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα μετά τις διακοπές».

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιώργος Ν. Βλάχος

    Καθολική καταδίκη των βανδαλισμών στο Δ. Σχολείο Νέας Πεντέλης! Μόνη άμυνα σε παρόμοια περιστατικά, είναι η ευαισθητοποίηση και Αγωγή των Δημοτών! Χρόνια απαξιώνεται η Παιδεία, ο Πολιτισμός, η Δημόσια Περιουσία! Τα αποτελέσματα αναμενόμενα! Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο!
    Γιώργος Βλάχος, Μελίσσια!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet