Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΟΠΑΘ
Αθλητισμός

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΟΠΑΘ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Μελισσίων το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.00 π.μ.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, που παρέστη στην τελετή, στον χαιρετισμό του δήλωσε:

«Η μέρα που κόβεται μια πίτα είναι μια μέρα ιδιαίτερη, σημαντική, μια μέρα προγραμματισμού και απολογισμού. Ο χώρος αυτός του αθλητισμού προάγει το αίσθημα της ενότητας, το αίσθημα που έχουμε ανάγκη ως κοινωνία Μελισσίων Πεντέλης, ως έθνος, το αίσθημα με το οποίο προσπαθούμε εδώ, μέσα από τα ικανά στελέχη, να σφυρηλατήσουμε και να δρομολογήσουμε τη νιότη, που αποτελεί την ελπίδα μας. 

Ως διά βίου αθλητάνθρωπος, ο οποίος έζησα στους στίβους του αθλητισμού για μισό αιώνα, περίπου, υπηρετώντας τον από όλες τις θέσεις του αθλητή, του προπονητή, του παράγοντα, μπορώ να σας πω, ότι ο αθλητισμός είναι ο υγιέστερος χώρος και χαίρομαι γιατί αισθάνομαι και ως επικεφαλής της διοίκησης του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, για δεύτερη συνεχή θητεία, με την τιμή την οποία μου κάνετε, απόλυτα υπεύθυνος και για τις προσωπικότητες που διοικούν τον τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού στην πόλη μας. Τους ευχαριστώ για τον τρόπο που λειτουργούν τον χώρο.

Ο Δήμος Πεντέλης έχει στην πλάτη του μια βαριά ιστορία, κουβαλάει το σύμβολο της Δημοκρατίας, τον Παρθενώνα. Ακούω πολλές φορές για τα μάρμαρα Παρθενώνα – Λονδίνου. Δεν είναι Παρθενώνας – Λονδίνο, είναι Πεντέλη – Παρθενώνας – Λονδίνο και εδώ εμείς οι Πεντελιώτες θα πρέπει να το φωνάζουμε και από τέτοιους χώρους που σφυρηλατούν χαρακτήρες.

Θα κόψω το κομμάτι της πίτας στο κυριότερο στοιχείο ελπίδας σε κάθε κοινωνία, στους νέους μας, στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Να είναι γερά».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο θεματικός αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Βασίλειος Μπούρας, η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Ηλίας Τσουχνικάς, Λευτέρης Κοντουλάκος και Ιωάννης Ζώης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ Δημήτρης Αποστολάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Τίτσα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης, Ελευθέριος Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Δημήτριος Σταυρόπουλος, Γεωργία Μητροπούλου, Κων/νος Καλιαννιώτης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μαίρη Δούκα, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Ειρήνη Βλάχου, Μανώλης Μιχελακάκης, Κανέλλος Γεωργόπουλος, Νίκος Δροσάτος, Κωνσταντίνα Κολοβού-Μαρκοπούλου, επίσης οι κ.κ. Άννα Βενιέρη, Εύη Ευαγγελίου, Αγνή Ζώη, Κωνσταντίνος Καλατζής, Κική Μπάρα, Γιώργος Ντούσκος, Ελισάβετ Σανιάνου, Μάχη Σατολιά, Ευαγγελία Φετάνη, Δημήτρης Τζαμτζής, Ελένη Γκρέτσα, Κέλλυ Διακομανώλη, Νικόλαος Οικονομίδης, Γιώτα Τσινού, Άννα Τσίμα, καθώς επίσης και οι κ.κ. Χρήστος Τόιλος, Δημήτρης Μάτζιος, Χρήστος Κάζος, Βασίλης Κωστόπουλος, Ιωάννης Κρουστάλης, Βαρβάρα Πετρίδου, Θανάσης Τσιούμας, Πέτρος Καρελλάς, Κων/νος Χαρτοματσίδης, Άννα Σιαμάνη, η πρόεδρος της Κλινικής “Λυράκου” Αννίκα Λυράκου και ο Γιώργος Λεμπέσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet