Ένας πρωταθλητής Ευρώπης στον ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Ένας πρωταθλητής Ευρώπης στον ΚΑΟ Μελισσίων

Η διοίκηση του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλαϊτζή και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του ως μέλος της προπονητικής ομάδας του Συλλόγου στα τμήματα των ακαδημιών, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Είναι τα πρώτα βήματα μίας νέας καριέρας και αποτελεί τιμή για τον Σύλλογό μας η παρουσία του Γιώργου Καλαϊτζή στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της ομάδας.

Η πρώτη μας μέριμνα σε σχέση με τα παιδιά είναι η ένταξη τους στον ομαδικό αθλητισμό και συγκεκριμένα το μπάσκετ, σε ένα ασφαλές περιβάλλον και η καθοδήγησή τους από προπονητές, οι οποίοι ενστερνίζονται τη φιλοσοφία του Σωματείου, που απαιτεί η εκμάθηση του αθλήματος και η ένταξη στα τμήματά μας να περνάνε μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων αμφίδρομου σεβασμού από και προς τα παιδιά. Το σύνθημά μας δεν είναι «νίκη με κάθε τίμημα». Η ομάδα και οι αρχές της είναι πάντα σε πρώτο πλάνο στη δουλειά μας σε κάθε ηλικία και σε κάθε επίπεδο. Γι΄ αυτό και οι Ακαδημίες μας -εκεί που διαμορφώνεται η αθλητική προσωπικότητα- είναι το «στολίδι» του ΚΑΟ Μελισσίων και το πρώτο μας μέλημα στη συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης του συλλόγου.

«Αισθάνομαι τυχερός και συνάμα χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα φέτος να είμαι στον Σύλλογο των Μελισσίων. Μαζί με τα παιδιά, τα μικρά “μελισσάκια”, θα χτίσουμε τη δική μας κυψέλη στο μπάσκετ. Το παιχνίδι, η διαπαιδαγώγηση, η μάθηση, ο ανταγωνισμός, η ομαδικότητα, ο σεβασμός είναι κάποιες από τις λέξεις-έννοιες που θα μας βοηθήσουν. Σας περιμένω στο γήπεδο…», είπε ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής μας ομάδας, ενώ σε συλλογικό επίπεδο φόρεσε τη φανέλα των Νίκης Βόλου, Πανιωνίου, Στεφανέλ Μιλάνου, Παναθηναϊκού, Άρη, Πανελληνίου, Κολοσσού Ρόδου και Δούκα. Με τον Παναθηναϊκό έχει κατακτήσει δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το 2000 και 2002, ενώ σε εθνικό επίπεδο έχει στεφθεί οκτώ φορές Πρωταθλητής Ελλάδος (1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006) και τρεις φορές Κυπελλούχος (2003, 2005, 2006), όλες με τον Παναθηναϊκό. Το 1995 ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ σε επίπεδο ανδρών έχει 56 συμμετοχές και 183 πόντους.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής, πατέρας τριών παιδιών, θα περνάει πλέον το μήνυμα του αθλητισμού και από άλλη θέση, πέραν αυτής του αθλητή. Τον καλοσωρίζουμε λοιπόν για μία ακόμη φορά στην οικογένεια μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet