“Αθρόα προσέλευση στην Καλοκαιρινή Αθλητική Δημιουργική Απασχόληση”
Αθλητισμός

“Αθρόα προσέλευση στην Καλοκαιρινή Αθλητική Δημιουργική Απασχόληση”

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαύγειας Παναγιώτης Μούστρης, “αθρόα ήταν η προσέλευση μικρών και μεγάλων στις εκδηλώσεις έναρξης του Προγράμματος Καλοκαιρινής Αθλητικής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 2014 που υλοποιεί ο Δήμος μας και το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014”.

Και η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει:

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι ηλικίας 5-12 ετών και στο ειδικό πρόγραμμα συμμετέχουν έφηβοι ηλικίας 14-17 ετών.

Ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο του προγράμματος υπερβαίνει συνολικά τα 400 και αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι Πεντελιώτες έδωσαν το “παρών” και γέμισαν την κατασκήνωση και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Λυκείου Ν. Πεντέλης, το Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων και το 3ο-5ο Δημοτικό σχολείο Μελισσίων.

Το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Αθλητικής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως αθλοπαιδιές, παιχνίδια, ενημερωτικές διαλέξεις, αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση. Παράλληλα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, θα πραγματοποιούνται επισκέψεις σε μουσειακούς και πολιτιστικούς χώρους της Αττικής.

Η διοίκηση, έχοντας κύριο μέλημά της τόσο την ψυχαγωγία όσο και την ασφαλή παραμονή των παιδιών στους αθλητικούς χώρους, έχει μεριμνήσει και είναι όλα ασφαλισμένα κατά παντός κινδύνου, τηρώντας παράλληλα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Οι μετακινήσεις των παιδιών γίνονται με σχολικά πούλμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η διοίκηση έχει καθορίσει το κόστος συμμετοχής στο χαμηλότερο ύψος των 30€, το φθηνότερο στη Β. Αττική.

Επιστολή δημάρχου για καλοκαιρινή απασχόληση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet