Α.Ε. Πεντέλης: Δύο προσθήκες, δύο ανανεώσεις, μια επιστροφή και μια «αναχώρηση»
Αθλητισμός

Α.Ε. Πεντέλης: Δύο προσθήκες, δύο ανανεώσεις, μια επιστροφή και μια «αναχώρηση»

Με δύο προσθήκες, δύο ανανεώσεις, μία επιστροφή και μία «αναχώρηση» έκλεισε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου για την Α.Ε. Πεντέλης.

Ειδικότερα, στην ομάδα των Βορείων Προαστίων εντάχθηκαν οι εξής παίκτες.

Ο 29χρονος, ύψους 1,92μ, guard Γιώργος Ντάλλης, μετά από μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά στο Κορωπί και στη Β’ Εθνική. Εκτός από το Κορωπί, ο Γιώργος έχει αγωνισθεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην Αναγέννηση-Φλόγα, στον Αίαντα Ευόσμου και στην Καστοριά.

Ο 19χρονος, ύψους 1,96μ., guard-forward Πέτρος Νιφόρας, που αποκτήθηκε από την Παιανία, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

Επίσης, με την Α.Ε. Πεντέλης ανανέωσαν οι:

Δημήτρης Αποστολόπουλος: «Η προσωπικότητα του και γενικά ο εξαίρετος χαρακτήρας του, οι αγωνιστικές παραστάσεις και η εμπειρία του, τον καθιστούν υπερπολύτιμο γι’ αυτήν», τονίζει ο σύλλογος.

Ανδρέας Πορτελανος: «Το εξαιρετικό ταλέντο του, τα πλούσια σωματικά προσόντα του και κυρίως η διάθεσή του για δουλειά, σε συνδυασμό με την εμπειρία που απέκτησε τη σεζόν που πέρασε, είναι εχέγγυα για μια μεγάλη βοήθεια στην ομάδα» σημειώνεται σχετικά.

Εν τω μεταξύ, στην ομάδα επανέρχεται ο 18χρονος ταλαντούχος guard Μιχάλης Σταθακης, μετά από απουσία ενός χρόνου, αφού είχε παραχωρηθεί για ν’ αγωνισθεί στο εφηβικό τμήμα του ΠΑΟ. Ο Μιχάλης είχε ωστόσο προλάβει να αγωνισθεί με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2015-16, εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που του έδωσε ο coach Κώστας Χαρτοματσιδης, αφήνοντας ελπιδοφόρα παρακαταθήκη για το μέλλον.

Τέλος, η Α.Ε. Πεντέλης αποχαιρέτισε τον Γεράσιμο Γρατσιάτο, καθώς, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις τους.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet