Διαψεύδει τις πολιτικές διαδρομές στην πισίνα του ΔΑΚ Μελισσίων ο Π. Μούστρης
Αθλητισμός

Διαψεύδει τις πολιτικές διαδρομές στην πισίνα του ΔΑΚ Μελισσίων ο Π. Μούστρης

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήρθε πρόσφατα η νέα διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) του Δήμου Πεντέλης.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Αυγή», στο φύλλο της 23ης Απριλίου 2017, με τίτλο «Γαλάζια δωράκια σε κολυμβητικές πισίνες», στο οποίο αναφερόταν ότι η διοίκηση του ΟΠΑΘ πήρε απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του κολυμβητηρίου στο Διαδημοτικό Σχολικό Κέντρο – Κολυμβητήριο, στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, με προνομιακή τιμή στον Νηρέα Χαλανδρίου. Μάλιστα, στο δημοσίευμα η απόφαση παρουσιαζόταν ουσιαστικά ως «ευνοϊκή μεταχείριση» προς τον πρόεδρο του συλλόγου του Χαλανδρίου, Δημήτρη Γιακουμάτο, αδελφό του γνωστού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Ωστόσο, στη συνέχεια κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι η συμφωνία «ναυάγησε» εξαιτίας του υψηλού τιμήματος, στο οποίο δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί ο Νηρέας Χαλανδρίου. Μάλιστα, ο σύλλογος του γειτονικού Δήμου, με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του, επιβεβαίωνε τις πληροφορίες, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για το δημοσίευμα, θεωρώντας ότι «στοχοποιεί αδίκως» τον Νηρέα Χαλανδρίου, προσπαθώντας «να εμπλέξει τον Αθλητισμό με την Πολιτική».

Το «Ε», προσπαθώντας να έχει μια σφαιρική ενημέρωση για το θέμα, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ ζητώντας τη δική του άποψη για το θέμα.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Παναγιώτης Μούστρης, η απόφαση του Δ.Σ. ήταν να παραχωρηθεί η πισίνα του κολυμβητηρίου στον Νηρέα Χαλανδρίου έναντι 600 ευρώ τον μήνα, με επιπλέον χρέωση 300 ευρώ για τα έξοδα εκτός των ωρών λειτουργίας της (για προσωπική επιτήρηση και καθαριότητα), για 20 αθλούμενους, τίμημα που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «υψηλό».

Όταν τον ρωτήσαμε ποιο είναι το αντίστοιχο τίμημα για τους τοπικούς συλλόγους, ο πρόεδρος μας είπε ότι, σύμφωνα με την περσινή απόφαση, είναι 20 ευρώ ανά αθλούμενο, κάτι που ανά μήνα, για 20 αθλούμενους αντιστοίχως, διαμορφώνει το σχετικό κόστος στα 400 ευρώ.

Ο κ. Π. Μούστρης επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία με τον Νηρέα δεν προχώρησε, καθώς ο σύλλογος του Χαλανδρίου θεώρησε το τίμημα υψηλό και δεν προσήλθε να υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο.

Τέλος, όταν ζητήσαμε από τον πρόεδρο του ΟΠΑΘ το σχόλιό του για το δημοσίευμα, αρνήθηκε να το κάνει, λέγοντάς μας ν’ αναρωτηθούμε για τη σκοπιμότητά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet