Επενδύει στα νιάτα ο ΚΑΟ Μελισσίων και ενισχύει το προπονητικό team με τον Πατρινό
Αθλητισμός

Επενδύει στα νιάτα ο ΚΑΟ Μελισσίων και ενισχύει το προπονητικό team με τον Πατρινό

Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμα ταλαντούχων αθλητών. Έτσι, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, με τα «πορτοκαλί» θ’ αγωνίζονται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Βασίλης Καραχάλιος και Φίλιππος Σταμέλος, οι οποίοι θα ενισχύσουν τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και την Under 20.

Ο Βασίλης και ο Φίλιππος είναι γεννημένοι το 1997 και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν ο πρώτος στον ΟΦΗ Ηρακλείου, με τον οποίον κατέκτησε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ και ο δεύτερος στον Κρόνο Γέρακα.

«Πρόκειται για δύο νεαρούς και φιλόδοξους αθλητές με πολύ μέλλον, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει του φετινούς στόχους. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη και τον Φίλιππο στην οικογένεια των Μελισσίων και τους ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΚΑΟΜ.

Εν τω μεταξύ, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης των Μελισσίων προσέθεσε στο προπονητικό επιτελείο της τον Λευτέρη Πατρινό. Ο Λευτέρης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Σταϊκόπουλου στην προσπάθεια δημιουργίας ενός συνόλου που θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet